Christer Maugesten


Avdelingsleder & Senioringeniør

Mob: 986 07 079
christer.maugesten@me.no

Christer Maugesten har jobbet som rådgivende ingeniør hos Malnes og Endresen fra 2009. Før han begynte på ingeniørutdanningen, har Christer Maugesten utdannelse og erfaring som elektromontør gr.L. Han har de siste årene jobbet med utbyggingen av Gardermoen flyplass, og med kompleksiteten som er på et slikt anlegg har han opparbeidet seg spesialkompetanse innen fordelingssystemer med reservekraftaggregater og UPS-anlegg, nødlysanlegg, KNX og brannalarmanlegg. Dette bygget har hatt store innslag av massive trekonstruksjoner og BREEAM-sertifisering.

Ved utbyggingen av Gardermoen flyplass har Christer Maugesten sittet som entrepriseansvarlig/prosjektleder for en av to hovedkontrakter for elektroentreprisene på sterkstrøm. Dette har gitt god innsikt i prosjektgjennomføring, økonomi og rapportering. Parallelt har han vært direkte engasjert av el. Entreprenør i samme prosjekt som deres grensesnittskoordinator. Dette har gitt tverrfaglig kompetanse innen ventilasjon, røranlegg, røykluker/branngardiner og solavskjerming.

Han har god teknisk og praktisk erfaring tilknyttet tegneplattformen AutoCAD og Revit med bruk av BIM relatert prosjektering. Erfaring med tverrfaglige kontroller ved bruk av Navisworks og Solibri.