Prosjektleder elektroingeniør (RIE)

Elektroingeniør og lyst til å være med å videreutvikle et spesialistmiljø i vekst?

Selskapet ekspanderer og har en økende oppdragsmengde, med oppstart av flere utfordrende og nyskapende prosjekter, i alle størrelser. Vi er derfor på jakt etter 3 nye kolleger og elektrorådgivere til Oslo-kontoret. Vi er ikke større enn at alle ansatte er med på å sette kursen og det vil bli en spennende reise å være med på.

Elektrofaget er i en stor utvikling og vi har flere satsningsområder som du vil kunne være med å påvirke som rådgiver. Kanskje drømmer du om å spisse deg ytterligere på deler av faget, eller du ønsker mer kundekontakt og oppdragsledelse? Vi har rom for ulike ønsker og talenter. Selvsagt tilbyr vi konkurransedyktige betingelser.

Arbeidsoppgaver
Du vil jobbe som RIE i prosjekter og med ulike samarbeidspartnere og kunder. Vi ser etter deg med erfaring, og som har kjennskap til hva som kreves i en slik stilling. Prosjektene vil variere, men i disse dager har vi oppdrag for blant annet Forsvarsbygg, Norges Bank, Statsbygg og private aktører. I tillegg har vi et stort og spennende prosjekt for UIO, nemlig Livsvitenskapsbygget. Vi har mange gode relasjoner som du vil få glede av, men ønsker at også du har et eget nettverk som kan bidra til å skape spennende prosjekter.

Mer konkret, vil du jobbe med:

  • Oppdrags- og prosjektledelse
  • Prosjektering og rådgivning
  • Oppfølging av kunder og samarbeidspartnere
  • Faglig ledelse og utvikling
  • Koordinering mot øvrige fagmiljøer

Hvem er du?
Vi ser etter deg som er faglig sterk og som brenner for faget ditt. Du liker å samarbeide, og å skape gode sluttresultater sammen med andre. Du skaper tillit og er opptatt av å levere litt mer enn forventet. Du ønsker å være en del av et spisset uavhengig fagmiljø med fokus på elektro. Et fagmiljø hvor du kan utvikle både deg selv og bedriften.

Mer konkret, har du:

  • bachelor eller master innen elektroingeniørfaget
  • minimum 5 års erfaring innenfor prosjektering av elektriske anlegg
  • kunnskap innen 3D-modellering, fortrinnsvis Revit
  • muligheten til å bli sikkerhetsklarert, men dette er ikke et krav
  • gode norsk-kunnskaper (både muntlig og skriftlig)

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte våre rådgivere i Dfind, Ingrid Endresen Thorseth (988 31 630) og Espen Steinsrud (924 15 227). Søknader behandles fortløpende og konfidensielt. Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd, og gjennomfører alle intervjuer og møter enten via video eller fysisk med trygge smitteverntiltak.

Søknader sendes inn via denne lenken.